Grafisch Ontwerp Brugge: 
professionele grafische vormgeving met supersnelle levering

 
Scherpe prijzen dankzij bewuste keuzes
Geen vertegenwoordigers, geen groot kantoorgebouw, geen bedrijfswagens, ... maar wel rechtstreeks contact met de ontwerpster zonder tussenpersonen. Dus geen meerkosten die wij moeten doorrekenen aan onze klanten. Ook bij drukwerk nemen wij geen winstpercentage en dat maakt ons uniek in de grafische wereld!
 
7 op 7 dagen beschikbaar voor onze klanten
Daar het ontwerpen een ware passie is en niet zomaar een job, is het voor ons een hobby die we met liefde uitvoeren elke dag van de week. Dus als u een afspraak wenst na de kantooruren of tijdens het weekend, dan is dit bij Grafisch Ontwerp Brugge geen enkel probleem.
 
Telefonisch bereikbaar ook na de kantooruren
Geen uur is te gek om ons te contacteren. Durf ons te bellen op eender welk uur u het best uitkomt: vast toestel 050 33 28 32 of mobiel 0478 712 647.
 
Geen risico op communicatieproblemen
Het volledig proces, vanaf de briefing t.e.m. de drukopvolging, gebeurt door één en dezelfde persoon. Een ervaren professionele ontwerper zal persoonlijk (telefonisch, live of via mail) uw briefing opnemen en u de juiste vragen stellen om uw wensen volledig in zich te kunnen opnemen. Met die rechtstreekse feedback kan de ontwerper onmiddellijk aan de slag. Er wordt een doordacht gepersonaliseerd ontwerp gecreërd waarbij uw bedrijf, diensten of produkten op een professionele wijze gevisualiseerd worden. Dit steeds met de marketingvisie voor ogen om gegarandeerd uw doelpubliek te overtuigen van uw boodschap.

GRATIS 2 correctiegangen
U krijgt het ontwerp volledig naar uw wensen aangeboden. Indien u desondanks toch nog opmerkingen en/of correcties zou hebben, dan voeren wij die GRATIS uit (2x) zonder meerprijs.
 
Database met meer dan 100.000 sfeerfoto’s.
Indien u zelf niet beschikt over passend fotomateriaal dan bieden wij u foto’s aan uit onze database met meer dan 100.000 sfeerfoto’s.© 2019 // disclaimer // powered by exsited