Contact

Anouchka Vierstraete werd geboren te Brugge in 1964 uit een artistieke familie en studeerde af in 1986 aan de Hogeschool Sint-Lucas Gent als talentvol grafisch ontwerper.

Na eerst 10 jaar beroepservaring te hebben opgedaan in de reclame- en drukkerswereld, begon zij eind 1997 haar eigen exclusief Ontwerp- en Reclamebureau waar haar artistieke passie en gedrevenheid voor kwaliteit en professionalisme ten volle aan bod konden komen. Dit grafisch perfectionisme en de onuitputtelijke creativiteit bij het al-dan-niet combineren van oude ambachtelijke & moderne up-to-date digitale technieken, hebben geleid tot exclusieve waardevolle creaties tot in de hoogste kringen. Zo werd begin 2002 Haute-Graphique in het leven geroepen en geregistreerd als exclusief kwaliteitslabel voor de artistieke ontwerpen en realisaties van de hand van grafisch ontwerper Anouchka Vierstraete.

Maar de evolutie staat niet stil ... Als een fanatieke workaholic is zij, de laatste jaren, nu ook alle dagen bereikbaar om haar klanten met de beste service te kunnen dienen. Want met de huidige tendens van online-drukkerijen, hebben de klanten nood aan supersnel ontwerp & opmaak van drukklare bestanden om zelf hun drukwerk online te kunnen bestellen. En omwille van die nieuwe tendens waarbij een scherp budget en supersnelle levering belangrijke factoren zijn, werd de naam aangepast en is het vanaf de zomer 2016: Grafisch Ontwerp Brugge.

Dus voor eender welke opdracht, simpel of exclusief, steeds staat Grafisch Ontwerp Brugge garant voor een perfecte service aan eerlijke correcte prijzen.© 2019 // disclaimer // powered by exsited